El fotògraf

Jaume Lis, nascut el març del 1981 i amb estudis de fotografia realitzats a l'escola IDEP de Barcelona i a l'ERAM de Salt.

Els meus inicis ja van ser des de ben petit, al tenir un pare fotògraf això va ajudar-hi. Vaig començar a interessar-me d'una manera més seria quan tenia uns 18 anys, anava amb una càmera manual, analògica fotografiant tot el que trobava. A casa també, disposava d'un laboratori de blanc i negre on hi passava un munt d'hores experimentant.


Al cap de tres anys, vaig decidir anar a IDEP Barcelona, a fer un curs per poder tenir més coneixements sobre la fotografia, aquella experiència va ser realment enriquidora i va ser a partir d'allà quan em vaig llençar amb cap, cor i peus en aquest món.


Al llarg de tots aquests anys he continuat formant-me amb cursos, seminaris i reunions amb altres professionals. Fa temps que vaig aprendre que mai es sap prou, és el que m'agrada de la feina que faig, sempre hi ha coses que saber, gent amb qui parlar i a qui admirar.


Sóc una persona sentimental, m'agrada emocionar-me crec que ha de formar part de la vida de les persones, i això ho intento aprofitar per poder transmetre en les meves imatges, ja siguin de casaments, embaràs, newborn o inclús projectes per empreses, en els quals també m'agrada que es vegi la part més humana de cada una d'elles. M'agrada pensar els projectes futurs, donar-hi voltes i intentar que el resultat sigui pensat i treballat, tot i que sé que un cop comences les sessions poden passar un munt de coses i obtenir un resultat finalment diferent i inclús millor.